dimecres, de febrer 18, 2004

Himne del Mataró



HIMNE


PRESENTACIÓ DE L'HIMNE

Visca, visca / el Mataró. / Sempre avant i campió!»

Així acaba la peça musical que acompanyarà el CE Mataró en els seus partits a casa i que va ser presentada en un acte al teatre Monumental on hi van ser presents, entre d'altres, l'alcalde de la ciutat, Manuel Mas; el president del Mataró, Paco Gonzalo i la Junta Directiva i el president de la Federació Catalana de Futbol, Jaume Roura, va quedar presentat en societat el que serà d'ara en endavant el nou himne de l'entitat esportiva.
La lletra va ser escrita pel poeta mataroní Isidre Julià i, de la música, se n'ha encarregat Pere Gonzàlez.

Tant Gonzàlez com Julià van assistir ahir a l'acte i van explicar com havien estat les feines de composició. «He provat que tots els versos acabin en consonant greu per donar-li un aire d'ànim», va explicar Julià. La coral La Nota va ser l'encarregada de cantar l'himne per primer cop davant les persones que es van acostar fins al teatre mataroní, i ho va fer acompanyada per l'Agrupació Musical del Maresme.

En total van ser tres les vegades que es va interpretar la peça musical en un acte, el d'ahir, on es va aprofitar per repassar lleugerament algun dels capítols de la història del club.
Tot i que tot estava preparat perquè l'himne es cantés per primer cop al camp en el matx que va enfrontar els mataronins amb el Nàstic de Tarragona, problemes tècnics ho van impedir i els socis hauran d'esperar·se a avui, per poder entonar el cant del nostre equip.

Si vols escoltar com va quedar l'himne, només cal que visitis la pàgina del C.E. Mataró, fent clic aquí.