dimecres, d’abril 22, 2009

CONCERT DE SANT JORDI 2009


Divendres, 24 d'abril a les 21.15h a l'Església de Sant Josep de Mataró.

En plena celebració del nostre 10è aniversari, ens hem permès el luxe de convidar el cor Cantus Firmus de Centelles, un cor de veus joves que és tot un referent a tota la comarca d'Osona. Sota la direcció de Gabriel Miralles, el cor jove forma part de la més que centenària Societat Coral La Violeta.

El concert començarà amb una actuació del cor Cantus Firmus i un cop acabada la seva actuació passaran el relleu a la coral La Nota per finalitzar el concert amb una actuació conjunta d'ambdues corals. Cal destacar la col·laboració del tenor mataroní Josep Fadó que ens oferirà dues peces emblemàtiques del repertori de cançó tradicional catalana.

Les sensacions després de l'assaig general són molt bones. Esperem que sigui un concert per recordar!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir vaig assistir al vostre concert a Sant Josep,cada vegada m`agrada més escoltar-vos.Tant les cançons com el concert va ser fabulós.Crec que es podria gravar un CD i fer quatre calarons per la coral.

Felicitats a tots i agrair el vostre esforç.

Anònim ha dit...

Us he de felicitar per la actuació a Sant Josep, el repertori molt atractiu i meritori, realment es nota que heu adquirit la maduresa, després de aquests 10 anys de coral.
Si he de afegir algun però, us diré que falten més veus de homes, tant tenors com baixos, qüestió numèrica, suposo.
Ànims i endavant!!!

Dreamer ha dit...

Hola soc de MAtaró, home tenor (crec), tinc estudis musicals, y tinc entés que i sou per aqui? estic buscant un grup de gent jove per cantar, m'agradaria tindre resposta aviat gracies.